-=miXza=- | Дата: Середа, 15.08.2012, 01:05 | Повідомлення # 16 |
Рівень 10 Best
Група: A D M I N
Нагороди: 3
Статус:
| Українці|
Куме, ваша корова курить?
- Куме, ваша корова курить? - Та ні куме! - Ну тоді у вас стайня горить!
* * *
Українсько-російський кордон
Українсько-російський кордон, все як положено: шлагбауми, прикордонники, щити із офіційною інформацією. До нашого прикдонника підходить москаль і каже: - Всьо такі нєдружелюбниє ви. - Та як це ?? - Ну вот сматрі, у нас на щітах напісана "Добро пожаловать", а с вашей старани што - "Нєх*й шастать". - Та то ви просто читати не вмієте. У нас написано "Нехай щастить".
* * *
Куме!
- Куме! - Що таке? - А що там в тебе бiля порога лежить? - А то мiй злий собака. - Тю!! А я об нього ноги витер!
* * *
Сторож в фруктовому саді
Сторож (С)в фруктовому саді побачив що на грушу хтось (Х) карапкається тількі нога звісає. Він підбіг і хвать його за яйли. С: Як звати, де живеш? Х: мовчить С сильніше здавив С: Як звати, де живеш? Х: мовчить С ще сильніше здавив С: Як звати, де живеШ? Х: мовчить С ще сильніше здавив, аж потікло шось С: Як звати, де живеш? Х: Вася С: А чому мовчав? Х: Німий. * * * Українці в Іспанії
Українці в Іспанії: - Кориду бачив? - Бачив. Бугай кацапа затоптав. - Які ж кацапи в Іспанії? - А який недоумок, крім кацапа, попре на бугая з червоним прапором?
* * *
Сидить вуйко з кулеметом
Дорога в Карпатах. Сидить вуйко з кулеметом, направленим на дорогу. Біля нього зупиняється машина: - Вуйку! Вас підвезти? - Ні синку, я ще почекаю. Зупиняється інша машина: - Слава Ісу! - Навіки слава! - Вас підвезти, шановний? - Ні синку, я ще почекаю. Щасливої дороги. Наступна машина: - Дєд, тєбя падбросить? Вуйко, відтягуючи затвор: - Ось я і дочекався.
|
|
| |
-=miXza=- | Дата: Середа, 15.08.2012, 01:06 | Повідомлення # 17 |
Рівень 10 Best
Група: A D M I N
Нагороди: 3
Статус:
| Чукчі
Їде чукча у Москву за автомобілем
Їде чукча у Москву за автомобілем і бере з собою сина. Приїхав і йдуть на базар. І син, щоб показатися розумним стукає по склу і каже: - Скло однако. І чукча, щоб показати що не дурний бере машину за вихлопну трубу і каже: - Самец однако
* * *
У чукчі запитують
У чукчі запитують: "А чия космонавтика в світі найліпша?" Чукча відповідає: "НАСА"...однако
* * * Прийшла чукча до чукчі
Прийшла чукча до чукчі. Бачить у нього на землі ведмедячу шкіру і питає: - Скільки ти зробив пострілів у ведмедя. - Десять. - А скільки попало. - Жодного. - А від чого ж він помер? - Від сміху.
|
|
| |